Hva er fordelene med EU-plastbeholdere?

1. Utmerkede mekaniske egenskaper

På grunn av plastbeholderens spesielle struktur har den utmerkede mekaniske egenskaper, som seighet, slagfasthet, høy trykkfasthet, demping og slagfasthet, høy stivhet og utmerket bøyeytelse.

2. Lett vekt og sparer ressurser

Plastomsetningsboksen har utmerkede mekaniske egenskaper og har samme effekt som i fjor. Det hule plastplaten har mindre forbruksvarer, lave kostnader og lett vekt.

3. Isolasjon og lydisolasjon

Fordi plastomsetningsboksen er en hul struktur, er dens varme- og lydoverføringseffekt betydelig lavere enn for et solid bord, og den har utmerkede varme- og lydisolasjonseffekter.

4. Antistatisk, ledende, flammehemmende

Modifisering, blanding, overflatesprøyting og andre metoder kan gjøre at det hule plastplaten har antistatiske, ledende eller flammehemmende egenskaper.

5. Stabile kjemiske egenskaper

Plastomsetningsboksen er vanntett, fuktsikker, korrosjonshindrende, insektsikker, fumigantfri og har åpenbare fordeler sammenlignet med papp og treplater.

6. Overflaten er full av farge, glatt og vakker

På grunn av den spesielle støpeprosessen til plastomsetningsboksen, kan hvilken som helst farge realiseres ved å blande masterbatch, overflaten er glatt og enkel å skrive ut.


Innleggstid: Mai-17-2021